Social 10 August 2017 11:57
Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat ca a gasit banii necesari pentru dotarea sistemului de interventii in situatii de urgenta.
''Prima data cand mi-a spus domnia sa (Raed Arafat - n.r.) suma, m-am asezat eu pe scaun: 600 de milioane de euro. Mi-a dat apa, m-a lasat plangand. Dupa trei zile l-am chemat eu pe domnia sa, i-am dat apa ca, atunci cand i-am spus ca i-am gasit banii, s-a asezat el pe scaun. I-am gasit banii - fonduri europene, contractare'', a sustinut seful Executivului la Antena 3.

''Domnul Arafat incepe sa semneze hartiile. Eu cred ca le va lua repede. Nu toate sunt pe stoc evident, nu gasesti marfa de genul acesta pe stoc, dar sa inceapa de undeva. Mie cand mi-a spus ca avem patru judete fara autospeciala cu scara am zis ca glumeste. Masinuta aia de jucarie cu o chestie rosie pe ea, cu o scara sus si care salveaza pe cineva de la un etaj superior. Sunt patru judete unde jucariile astea nu exista'', a adaugat premierul, citat de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.