Social 8 August 2017 11:29
Claudiu Melean, un preot ortodox din Cluj, scrie pe pagina sa de Facebook ca festivalul de muzica Untold este "inchinat lui Satan". El considera ca "trebuie facuta sfestanie in parc", ca parintii sa-si mai poate duce copiii aici, dupa incheierea festivalului. 

Preotul Claudiu Melean critica festivalul Untold, pe pagina sa de Facebook, amintind ca ne aflam in post si ca muzica respectiva polueaza "fonic si spiritual".

„Pana cand ne veti batjocori credinta cu Untold-ul inchinat lui satan? Pana cand o tot jigniti pe Maica Domnului si credinciosii care-i cinstesc Adormirea? De ce ne intunecati cu o sarbatoare a intunericului tocmai in sarbatoarea luminii taborice?

Daca nu va e rusine de multimea de oameni pe care ii obligati sa ia parte la zgomotul vostru, macar de Dumnezeu sa va temeti. Ne-am saturat de festivalurile dracesti pline de alcool, tutun, droguri, sex si zgomot in care va inchinati nenumitului aducandu-i ofranda energiile voastre. Da. Nu putea lipsi ochiul dracului cu care ati intunecat pe toti care puteau opri aceasta blasfemie.

Intelegeti odata ca noi avem alt Dumnezeu. Pana cand noi sa tot tacem si voi sa ne tot insultati? Noi n-avem tinte si dorinti ce pun pe altii suferinti. Voi de ce aveti? De ce stresati populatia Clujului? De ce nu va e mila de copiii din Spitalul de langa parc?

De ce radeti de batranii care nu pot dormi in tot Clujul din cauza voastra? De ce trebuie sa fugim din fata voastra ca sa fie bine? Oare paguba spirituala, sociala, psihica, energetica, s.a. nu e mult mai mare chiar decat castigul financiar al celor putini?

Ati spurcat orasul nostru cu poluarea fonica si spirituala din aceste zile de POST. Va trebui sa facem sfestanie in parcul mare ca sa ne mai putem duce copiii!“, a scris preotul, pe pagina sa de Facebook, potrivit adevarul.ro.

Preotul din Cluj-Napoca a sters ulterior postarea de pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.