Weekendul acesta, emotia festivalului se simte in Bucuresti, la Domeniul Stirbey, care va gazdui un eveniment mult asteptat. Summer Well Festival ii intampina pe participanti cu muzica buna si atmosfera unica. Daca nu esti adeptul acestui tip de muzica, poti incerca si Festivalul Fructelor de Mare sau te poti relaxa la concerte si piese de teatru. 

1 Festival cu Fructe de Mare - 11 - 13 august 2017 - Beraria H - Festivalul pregateste un meniu variat, de la frigarui de creveti in cuib de spanac si pana la calamari fripti sau scoici pregatite la ceaun. Buna dispozitie este asigurata de concerte live, in aer liber.

Concert El Negro - 12 august 2017 - Beraria H - Terasa Berariei H este umpluta de ritmuri raggae. Show-ul va marca cea de-a doua zi a Festivalului cu Fructe de Mare.

Concert Mad Monkeyz - 12 august 2017 - Hard Rock Cafe - Concert plin de energie si melodii indragite. Vino sa dansezi si sa canti alaturi de cei cinci muzicieni, care te vor incanta cu ritmuri de pop, pop-rock, funk, dance, hip-hop si R&B.

Kathie si hipopotamul de Mario Vargas Llosa - 12 august 2017 - Godot Cafe Teatru - Piesa de teatru aduce in scena o imitatie in care un barbat si o femeie se invoiesc ca doua ore pe zi sa se dedice minciunii. Pentru el este o munca platita, iar pentru ea un mod de omori timpul. Un spectacol despre nevoia omului de a se juca pentru a creste si de a supravietui.

Sa invatam contabilitate- 13 august 2017 - Ludotech - Asociatia Work at Home Moms te invita la un workshop de contabilitate primara, alaturi de Adriana Dumitrascu, care iti va oferi mai multe informatii si raspunsuri la intrebari.

Summer Well Festival - 11 - 14 august 2017 - Domeniul Stirbey - A 7-a editie a festivalului aduce in fata publicului artisti precum: Interpol, Editors, Birdy, Glass Animals, METRONOMY, The Kills, Nothing But Thieves, HONNE, Oh Wonder & ROOSEVELT. Spectacolul se incheie cu The Bloody Beetroots.

Red Bull After Party At Summer Well - 12 august 2017 - Domeniul Stirbey

Saturday Latino Party Summer Edition - 12 august 2017 - Spice Club - Esti invitat la o noapte de Salsa, Bachata, Cha Cha si Kizomba. Ai la dispozitie un ambient nou, cu mai mult spatiu pentru dans.

BARAC*PRIKU - 12 august 2017 - Tete-a-tete Herastrau - Muzica electronica

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.