Social 7 August 2017 15:15
In cele cinci zile de festival, peste 1.700 de participanti au avut nevoie de ingrijiri medicale la Untold. 44 dintre acestia au fost transportati la spital. 

Potrivit informatiilor furnizate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), in perioada 3 - 7 august, masurile de interventie au fost asigurate de 260 de pompieri, medici de urgenta si studenti voluntari SMURD de la UMF Cluj.

Salvatorii au acordat primul ajutor pentru 1.716 persoane.

”Cele mai multe cazuri au fost inregistrate in cursul zilei de duminica spre luni, fiind asistate 520 de persoane”, precizeaza IGSU, potrivit digi24.ro.

Numarul solicitarilor medicale din partea celor care au participat la Untold a crescut cu 5% comparativ cu anul trecut.

Principalele afectiuni pentru care au intervenit echipajele medicale au fost: escoriatii, dureri de cap, consum in exces de alcool, fracturi si chiar traumatisme severe.

In zona festivalului au fost montate cinci puncte medicale avansate si un spital mobil, cu personal si echipamente medicale de la UPU-SMURD Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.