Social 6 August 2017 00:16
Un tanar in varsta de 28 de ani a incetat din viata in zona garii din municipiul Iasi, din pricina temperaturilor extreme.

"A fost inregistrat un deces, in gara. Este vorba despre un barbat de 28 de ani, un caz social, care a suferit asistolie din cauza hipertermiei. Avea o temperatura corporala la nivel periferic de 40 de grade Celsius, dupa ce initiasem racirea cu 4 grade", a declarat coordonatorul SMURD Iasi Diana Cimpoesu, citata de digi24.ro.

Acesta este al doilea deces cauzat de hipertermie inregistrat la Iasi in ultimele 24 de ore, avand in vedere ca vineri si-a pierdut viata un alt barbat in varsta de 45 de ani la putin timp de la internarea in Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi, scrie antena3.ro.

De asemenea, canicula a facut victime si joi, in Galati. Un barbat de aproximativ 60 de ani a murit pe strada dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, cel mai probabil din cauza caniculei, in conditiile in care 11 persoane au avut nevoie de ajutor medical de urgenta incepand de miercuri si pana joi, la orele amiezii, dupa ce li s-a facut rau in diferite locuri publice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.