Social 1 August 2017 11:22
La doar cateva zile pana la inceperea celui mai mare festival de muzica electronica din sud-estul Europei, Untold, preturile pentru cazare au crescut semnificativ. La eveniment si-au anuntat prezenta este 320 de mii de oameni. 

Cei care s-au hotarat sa mearga, pe ultima suta de metri, ar trebui sa stie ca mai sunt putine locuri de cazare in caminele studentesti sau la hoteluri. Preturile pornesc de la 70 de lei si pot ajunge chiar la 1.500 de lei pentru o singura noapte.

La eveniment vor participa peste 320 de mii de oameni, astfel ca hotelurile din oras sunt rezervate aproape in totalitate. Singurele camere ramase libere se inchiriaza cu 6.000 de lei, pentru 4 nopti de cazare.

Exista si apartamente care se inchiriaza cu putin peste 2.000 de lei, pe site-ul Airbnb, dar participantii pot opta si pentru caminele studentesti.

"Avem pregatite peste 1.100 de locuri. Cel mai mic pret este de 76 de lei pe persoana, de noapte de cazare, vorbim de camerele cu 5 locuri", a declarat Laura Irimies, purtator de cuvant UBB.

Organizatorii vor pune la dispozitia participantilor si o zona de camping, care va fi amenajata la doar doi kilometri de Cluj Arena si va avea o capacitate de 2.000 de locuri. Preturile variaza aici intre 95 si 2.600 de lei.

Motelurile din jurul orasului au pus, de asemenea, la dispozitie camere pentru participantii la Untold. Preturile pornesc de la 700 de lei pe noapte, iar turistii au incluse mese si transportul pana la festival.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.