Social 1 August 2017 10:30
DNA a anuntat ca luni, intre orele 15:00 - 19.00, au avut loc perchezitii in cinci puncte din Bucuresti la sediul unei institutii publice, raspunsul fiind transmis in urma unei solicitari a News.ro de a oferi precizari in legatura cu actiunea care a avut loc la Guvern si in urma careia, conform unor surse, au fost ridicate documente. Surse juridicare au declarat pentru News.ro ca institutia vizata este Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul si ca este vorba despre angajari in posturi publice.

"Au avut loc perchezitii ieri (n.r. - luni) intre orele 15.00 si 19:00. la cinci locatii din Bucuresti printre care si o institutie publica", a declarat pentru News.ro purtatoarea de cuvant a DNA, Livia Saplacan.

Ulterior, DNA a anuntat printr-un comunicat ca, in urma obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, "in cursul zilei de 31 iulie 2017, intre orele 15.00 - 19.00, au fost efectuate perchezitii domiciliare in 5 locatii situate in sediul unei institutii publice din Bucuresti".

"Perchezitiile au fost efectuate in cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Sectiei de combatere a coruptiei, dosar ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie comise in cursul lunii iulie 2017", a adaugat institutia.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca institutia ar fi Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul.

Actiunea procurorilor DNA ar viza, conform acelorasi surse, ocuparea unor posturi publice.

Surse judiciare declarau luni seara pentru News.ro ca procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie au descins, luni, la Secretariatul General al Guvernului, de unde ar fi ridicat documente.

Conform surselor citate, procurorii ar fi discutat cu mai multi angajati si ar fi ridicat mai multe acte.

Citeste si: Procurorii DNA au ridicat documente de la Secretariatul General al Guvernului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.