Social 31 Iulie 2017 12:02 de Clara Vacaru
Un barbat din Bucuresti, acuzat ca practica fara drept meseria de medic si ar fi violat si agresat sexual zeci de femei, a fost trimis in judecata de catre procurori. El pretexta ca doreste sa angajeze femeile si le trimitea la un control de Medicina Muncii pe care tot el il realiza, intreg consultul medical fiind filmat cu camere disimulate in cabinet.

Procurorii au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a inculpatului Bogdan Giuseppe, cercetat pentru savarsirea unei infractiuni de exercitare fara drept a profesiei de medic, 31 de infractiuni de viol, 23 de infractiuni de agresiune sexuala, 48 de infractiuni de violare a vietii private.

De asemenea, barbatul este acuzat de opt infractiuni de fals material in inscrisuri oficiale, o infractiune de detinere de instrumente in vederea falsificarii de valori, o infractiune de falsificare de valori straine si o infractiune de punere in circulatie de valori straine falsificate.

In rechizitoriu, procurorii au retinut ca, in perioada 2016 – februarie 2017, Bogdan Giuseppe a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta pe internet ca adrese de corespondenta pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi.

Dupa ce victimele se aratau interesate de posturile respective, inculpatul le trimitea la medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care faceau angajari, medic care nu era altul decat el insusi. In prezenta cauza au fost identificate 92 de persoane de sex feminin care au vizitat cabinetul inculpatului pentru sustinerea pretinsului examen de Medicina Muncii”, anunta procurorii.

Cum actiona "medicul" Bogdan Giuseppe

Cand victimele veneau la cabinetul sau, Bogdan Giuseppe se prezenta ca fiind psiholog, fiind, in fapt, suspendat din aceasta profesie, dar in acelasi timp si medic ginecolog, calitate pe care nu a detinut-o niciodata, respectiv angajat al unor institutii in domeniul sigurantei nationale.

Dupa supunerea victimelor la un pretins examen psihologic, inculpatul isi declina si calitatea de medic ginecolog, inventand o serie de probleme medicale ginecologice de natura sa alarmeze victimele. In acest mod inculpatul isi convingea victimele sa suporte un pretins control ginecologic, sub pretextul aplicarii unor metode revolutionare de eliminare a problemelor astfel identificate, urmarind, in fapt, satisfacerea propriilor nevoi sexuale. Pretinsele controale ginecologice se desfasurau in fata mai multor camere video disimulate in cabinet, cu care inculpatul inregistra activitatile respective, facandu-si o veritabila arhiva de materiale pornografice”, mai precizeaza procurorii.

Citeste si:
Ce acuzații i-a adus Dana Roba pastorului din Timișoara. Îl...
Ce acuzații i-a adus Dana...

Ulterior consultului, barbatul contacta victimele din partea pretinsului angajator si le explica faptul ca nu fusesera angajate, intrucat alte persoane se descurcasera mai bine.

La cabinetul inculpatului au fost identificate mai multe inscrisuri oficiale falsificate, folosite pentru a sustine calitatile pe care pretindea ca le detine, dar si instrumente pe care le detinea in vederea falsificarii de moneda, stabilindu-se ca a falsificat si detinut in vederea punerii in circulatie suma de 6.200 de dolari, in bancnote de 100 de dolari.

Dosarul a fost inaintat Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.