Social 30 Iulie 2017 01:51 de Clara Vacaru
 Încă un rănit în incendiul produs în clubul Colectiv din Capitală în 30 octombrie 2015 şi-a pierdut viaţa, numărul celor care au murit în urma incendiului ajungând astfel la 65.

"65! Numărul victimelor după tragedia Colectiv creşte. Dumnezeu să te odihnească, Răzvan!", este anunţul postat sâmbătă seară pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010.


Potrivit observator.tv, Razvan si iubita lui, Tina (28 de ani), s-au aflat impreuna in club in seara tragediei. Tanara s-a adapostit de flacari in baia clubului si s-a sufocat cu fum. Ea a fost recunoscuta la morga chiar de iubitul ei. La doi ani de la tragedia din Colectiv, Razvan a decis sa isi puna capat zilelor, mai mentioneaza sursa citata.


Cei care doresc să aprindă o lumânare pentru victimele incendiului de la Clubul Colectiv vor putea să o facă de duminică seară până luni dimineaţa, când va avea loc un eveniment intitulat "Noapte albă la #Colectiv".

n data de 30 iulie, începând cu orele 20.00 şi până la orele 8.00 dimineaţa, a doua zi, va avea loc evenimentul 'Noapte albă la #Colectiv', întrucât se împlineşte un an şi nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideţi să ne revedem şi să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi. Să venim cu mic cu mare, cu flori, cu jerbe, coroane, lumânări, candele, fotografii", este mesajul de pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.