Social 28 Iulie 2017 16:21
Weeekendul acesta ii surprinde pe bucuresteni cu evenimente in aer liber, concerte si piese de teatru. Daca sunteti din Bucuresti, puteti opta pentru o zi petrecuta in Gradina Botanica, o seara la teatru sau o petrecere in aer liber, pe muzica buna. 

Marele Picnic ShortsUP, editia 4- 29 - 30 iulie 2017 - Gradina Botanica Bucuresti - locul de intalnire pentru cinefili, iubitori de natura si intalniri neintamplatoare. Gradina Botanica gazduieste o magie, ce porneste de la ecranul gonflabil, ancorat printre copaci, pentru a crea sala de cinema preferata a sezonului de vara. Citeste mai mult aici.

Jurnalul lui Adam si al Evei de Mark Twain- 29 iulie 2017 - Godot Cafe Teatru - descrie o versiune neasteptata a primilor El si Ea, unde umorul se impleteste cu inocenta si spune o poveste emotionanta despre descoperire. Vino sa te regasesti in jurnalul primelor fiinte care au simtit frica, iubirea, mirarea si nevoia de celalalt.

Fata din curcubeu de Lia Bugnar - 29 iulie 2017 - Godot Cafe Teatru - descopera povestea de viata a unei femei a strazii; surprinzatoare si plina de referinte cinematografice, dobandite involuntar, in timp ce practica cea mai veche meserie din lume, intrerupta de secvente pline de cantec, pe care tot ea le interpreteaza.

Jazz Summer Time - Concert de Jazz & Blues- 30 iulie 2017 - Ceainaria ARTea - iubitorii muzicii de calitate sunt invitati la recitalul Madalinei Mantu. Aceasta va interpreta melodii cunoscute din jazz-ul standard si musical-uri de exceptie, in repertoriu intrand piese precum: Music of the night, Sentimental Journey, Blue Moon, Smile, Fantoma de la Opera samd.

Comedia „La ginecolog” - 30 iulie 2017 - Teatrul Rosu - aceasta comedie s-a nascut din umorul iremediabil al vietii cotidiene.

Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt de Matei Visniec - 30 iulie 2017 - Teatrul Arte dell'Anima - descrie povestea a doi tineri, care isi petrec noptile impreuna, la limita dintre transcendenta si cadere si construiesc un univers magic, efemer si irepetabil.

Musai presents: tINI Praslesh Barac Kozo Gescu Cap Vlad Caia Emi- 29 iulie 2017 - Playa Verde - 24 de ore de muzica, acces la piscina, zona de food & snacks, zona de lounge unde te poti relaxa si dress code: chill and summerish.

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

Garden of Day Dreams V - 30 iulie 2017 - Mogosoaia Palace- petrecere sub cerul liber, unde distractia este la ea acasa. Intoarce-te intr-un peisaj de poveste si uita de aglomeratia urbana. Lasa-te inspirat de natura, vibe-uri pozitive si muzica buna.

Perfect intuition - 29 iulie 2017 - Freddo Bar & Lounge - vino sa vezi un nou concept de muzica buna si asculta povestea celor mai mari petreceri. Christian Lepah va intretine atmosfera.

Seri de vară la MNAC | Borusiade & Aleksa Alaska - 29 iulie - MNAC - atmosfera este asigurata de una dintre primele femei DJ de pe scena romaneasca, Miruna Boruzescu, care te va impresiona cu seturi obscure, melodioase, puternice si sensibile in acelasi timp.

Latino Sundays@Suzana Garden - 30 iulie 2017 - Suzana Ribs & Wings - petrecerile latino sunt o placere. Mix-ul Latino Party ii asteapta pe bucuresteni in fiecare weekend, alaturi de DJ Liviux.

Citeste si:
R,Moda și conduita la evenimentele ecvestre!
R,Moda și conduita la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.