Social 28 Iulie 2017 11:02
Doua persoane din judetul Teleorman - un tanar din Zimnicea si o femeie dintr-o localitate de langa Rosiorii de Vede - sunt internate in spitale cu suspiciune de infectare cu virusul West Nile, fiind asteptate rezultatele analizelor.

Directorul executiv al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Teleorman, Mioara Comana, a declarat, vineri, pentru News.ro ca un tanar de 18 ani din Zimnicea, cioban, este internat la Spitalul ”Victor Babes” cu suspiciune de infectare cu virusul West Nile, iar o femeie de 45 de ani, fara ocupatie, dintr-o localitate de langa Rosiorii de Vede, este internata la spitalul din Rosiori, cu aceeasi suspiciune.

De la cei doi pacienti au fost prelevate probe biologice si se asteapta rezultatul analizelor.

In acest context, DSP Teleorman a anuntat autoritatile locale, recomandand efectuarea de dezinfectii, dar si Centrul de transfuzie sanguina, care timp de 28 de zile nu va mai face recoltari de la locuitorii din zonele de unde sunt cele doua persoane cu suspiciune de West Nile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.