Social 28 Iulie 2017 11:18
Retailerul online Amazon face recrutari la Bucuresti, acesta urmand sa deschida un birou in Capitala, unde vor lucra 1.000 - 2.000 de angajati. 

In luna ianuarie a acestui an, Amazon a anuntat ca planuieste sa angajeze 100.000 de oameni full - time in urmatorul an si jumatate. Multe dintre joburi sunt pentru impachetat, sortat si servicii cu clientii in depozitele gigantului. Vor fi scoase insa si pozitii de management.

Extinderea in Bucuresti vine la mai putin de un an de cand compania a semnat pentru inchirierea unei suprafete de 13.500 de mp in Iasi. Retailerul online a anuntat ca va crea 400 de noi locuri de munca permanente, pe teritoriul tarii noastre, odata cu inaugurarea unui nou Centru de Dezvoltare si Tehnologie la Iasi.

Cele 400 de noi locuri de munca se adauga celor 600 deja existente. Amazon ofera oportunitati de cariera pentru: ingineri, dezvoltatori software, cercetatori, analisti de business, specialisti in comert si manageri de conformitate.

Compania este prezenta pe piata locala de 11 ani, iar, pana in prezent, a investit peste 40 de milioane de euro in Romania, noteaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.