Social 27 Iulie 2017 16:18 de Clara Vacaru
Angelina Jolie a facut dezvaluiri despre relatia cu Brad Pitt dupa despartire, precum si despre viata ca mama singura pentru cei sase copiii ai ei, in cadrul unui interviu recent acordat revistei Vanity Fair, informeaza The Hollywood Reporter.

Despre relatia cu Brad Pitt, Angelina Jolie a spus ca pastreaza legatura cu actorul, lucrand amandoi pentru acelasi obiectiv. ”Tinem unul la altul, avem grija de familia noastra si lucram amandoi pentru acelasi obiectiv”, a spus Angelina Jolie, potrivit News.ro.

Actrita si regizoarea, in varsta de 42 de ani, a negat zvonurile potrivit carora relatia ei cu Brad Pitt s-ar fi degradat din cauza stilului lor de viata.

”Stilul nostru de viata nu a fost negativ in niciun fel. Nu aceasta a fost problema. Aceasta este si va ramane una dintre oportunitatile minunate pe care le putem oferi copiilor nostri - sunt sase oameni foarte puternici, grijulii si cu picioarele pe pamant. Sunt foarte mandra de ei. Au fost foarte curajosi”, a spus actrita.

In prezent ne vindecam de evenimentele care au dus la intentarea divortului... Ei (copiii, n.r.) nu se vindeca dupa divort, ci dupa unele... Ci de lucruri care se intampla in viata”, a adaugat ea, referitor la familia ei.

Angelina Jolie a mentionat ca in copilarie a fost foarte ingrijorata pentru mama ei si ca nu isi doreste ca cei sase copii ai sai sa simta la fel pentru ea.

Am fost foarte ingrijorata pentru mama mea, crescand. Nu imi doresc ca ei (copiii ei, n.r.) sa fie ingrijorati pentru mine. Cred ca este foarte important sa plangi in dus si nu in fata lor. Ei trebuie sa stie ca totul va fi bine, chiar si atunci cand tu nu esti sigura ca asa va fi”, a explicat artista.

Angelina Jolie s-a instalat recent alaturi de copiii ei intr-o locuinta noua, cu o suprafata de 1.022 de metri patrati, care a fost detinuta anterior de regizorul Cecil B. DeMille. Casa a fost pusa in vanzare pentru 25 de milioane de dolari si are sase dormitoare si 10 bai.

A fost cea mai dificila perioada pentru mine si acum luam o gura de aer. Aceasta casa este un pas foarte mare inainte pentru noi. Incercam cu totii sa facem tot posibilul sa ne vindecam familia”, a mai povestit actrita.

Angelina Jolie a suferit un tip de paralizie faciala dupa divort

Angelina Jolie a mai spus ca a fost diagnosticata cu boala Bell's palsy – un tip de paralizie faciala, provocata de daune aduse nervilor faciali. Actrita s-a recuperat complet cu ajutorul acupuncturii.
Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Uneori, femeile se pun pe ultimul loc in lista de prioritati... Pana cand acest lucru se manifesta afectandu-le sanatatea”, a spus ea.

Artista a mai vorbit si despre faptul ca are din ce in ce mai multe fire de par albe. ”Nu imi dau seama daca este vorba despre menopauza sau este din cauza anului pe care l-am avut. De fapt, ma simt femeie mai mult ca niciodata, pentru ca simt ca am luat decizii in mod inteligent, imi pun familia pe primul loc si sunt stapana pe viata si sanatatea mea. Cred ca aceste lucruri fac ca o femeie sa se simta completa”, a povestit Angelina Jolie.

Angelina Jolie a vorbit si despre relatia cu tatal ei, actorul Jon Voight, care a fost dificila pentru o lunga perioada de timp. Artista l-a primit recent inapoi in viata ei. ”A inteles foarte bine ca ei (copiii, n.r.) au nevoie de bunicul lor in acest moment. Stie regula – nu ii obliga sa se joace cu tine, ci fii, pur si simplu, un bunic creativ, spune-le povesti si citeste o carte din biblioteca”, a povestit actrita.

Actrita planuieste sa se dedice in totalitate familiei

Urmatorul film al Angelinei Jolie, care a fost anuntat recent pe lista Festivalului International de Film de la Toronto, este o adaptare a romanului ”Intai l-au omorat pe tata. Povestea unei fetite din Cambodgia/ First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, un volum de memorii scris de Loung Ung, despre genocidul Kmerilor Rosii. Filmat in Cambodgia, in limba khmera, filmul este o productie originala pentru Netflix. Copiii actritei au fost implicati in proiect.
Citeste si:
Brad Pitt suferă de “orbire facială”: ”Nimeni nu mă crede”
Brad Pitt suferă de “orbire...

Actrita a spus ca Ung a fost ”o sursa de confort” pentru ea, fiindu-i prietena si ajutand-o in dimineata de Craciun. ”A fost cea mai apropaita prietena a mea. Am plans pe umarul ei”, a spus Angelina Jolie.

In afara de promovarea noului film, actrita a spus ca nu are niciun alt proiect in derulare si ca planuieste sa ramana acasa si sa se concentreze pe familie. ”Vreau doar sa pregatesc micul dejun potrivit si sa intretin casa. Aceasta este pasiunea mea. La cererea copiilor mei, merg la cursuri de gatit”, a spus ea.

Totusi, desi in cele mai recente noua luni a incercat sa fie o ”casnica” buna, actrita a spus ca pentru ea este firesc sa aiba o viata ”indrazneata”. ”Nu am stare”, a spus ea.

In luna mai, Brad Pitt a acordat, de asemenea, un interviu, pentru GQ Style, dupa ce presa tabloida a scris ca Angelina Jolie a intentat divortul dupa ce actorul si-ar fi pierdut calmul in fata fiului cel mare al cuplului, Maddox. El a spus ca a renuntat la consumul de alcool si ca incearca sa devina un om mai bun.

Citeste si:
Regula pe care Cătălin Bordea o aplică după divorțul de Livia și...
Regula pe care Cătălin Bordea...

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au despartit pe 15 septembrie, iar actrita americana a depus actele de divort pe 19 septembrie. Cei doi actori americani au o relatie din 2004 si s-au casatorit in 2014, avand impreuna sase copii, dintre care trei adoptati - Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, 13 ani, Zahara, 12 ani, si trei biologici - Shiloh, 11 ani, si gemenii in varsta de 9 ani Knox si Vivienne.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.