Social 26 Iulie 2017 16:29
Fundatia "Printul de Wales" lanseaza un program care isi propune sa sustina militarii romani raniti in teatrele de operatii, dar si pe cei care ies la pensie si initiaza o campanie de strangere de fonduri pentru consilierea sau reconversia profesionala a acestora. 

Fundatia initiaza o "campanie publica de sprijin, prin care urmareste sa stranga fonduri pentru doua programe noi: unul de consiliere pentru militarii ce sufera de boli cauzate de stres si un altul, de reconversie profesionala, inclusiv prin sustinerea lor de a incepe mici afaceri prin care sa contribuie la viata comunitatilor in care traiesc", scrie Fundatia Printul de Wales Romania, pe pagina de Facebook.

Aceste programe urmeaza sa se bucure de expertiza din partea unor organizatii din Marea Britanie, care sprijina militarii eroi. Campania se va incheia la sfarsitul lunii septembrie, cand vor avea loc si Jocurile Invictus din Canada, o competitie sportiva care a fost initiata de Printul Harry si dedicata soldatilor raniti in teatrele de operatii.

Fundatia va publica un raport, care va oferi informatii despre fondurile stranse si despre modul in care urmeaza sa fie folositi banii. Contul in care pot fi facute donatii este: RO88 RZBR 0000 0600 1756 0756 (nume: Fundatia Printul de Tara Galilor), informeaza agerpres.ro.

Fundatia a facut public anuntul potrivit caruia sustine trei militari romani, raniti in Afganistan, in vederea participarii la Jocurile Invictus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.