Social 26 Iulie 2017 14:45
Magistratii Tribunalului Bucuresti au hotarat ca fostul deputat, Cristian Boureanu, sa ramana in arest preventiv, decizia fiind definitiva. Tribunalul Bucuresti a admis contestatia Parchetului la decizia magistratilor de plasare sub control judiciar a fostului parlamentar. 

Cristian Boureanu le-a cerut magistratilor sa respinga contestatia Parchetului si sa fie judecat sub control judiciar. Fostul parlamentar le-a spus judecatorilor ca isi regrata faptele.

”Regret foarte mult ce s-a intamplat si numai cineva care ma priveste cu rea-credinta poate sa creada ca nu regret. Activitatea mea politica e definitv compromisa (...) Am in custodie un copil pe care il am de la 3 ani si numai eu stiu cum a crescut. Nu mi-am lovit niciodata copilul, am tras-o de par si am dus-o acasa, regret ce s-a intamplat”, a sustinut Boureanu, potrivit digi24.ro.

Referindu-se la incidentul din trafic, el a spus ca era baut si a recunoscut ca i-a injurat pe politisti.

”Nu neg ce s-a intamplat, am incercat doar sa contest cateva acuzatii. De exemplu, cea legata de epoleti. Eram in stare de ebrietate, l-am injurat o data si imi pare rau. Am lucrat in Africa si am indurat multe, sunt rezident american. Nici in situatii mai grave n-am avut contact cu politia. Nu a fost un control de rutina, control de rutina a fost initial, filtrul de rutina ne-a gasit in regula. Politistii au fost foarte civilizati. Patru minute mai tarziu am fost urmariti si blocati de o alta masina de politie, politistii nici nu s-au mai dus la sofer, au venit la mine. M-au amenintat ca ma umilesc la Antena 3. Daca as fi acceptat umilintele, ma alegeam doar cu o contraventie. Am 45 de zile in arest, n-am cum sa influentez judecata, voi avea grija sa respect conditiile impuse. Pe perioada procesului o sa ma ocup de familie. Nu am contestat masura arestului preventiv in primele 30 de zile. Cu probele de la dosar, eu daca eram judecator ma arestam preventiv”, a mai fostul deputat.

Magistratii au decis, saptamana trecuta, ca fostul deputat poate fi judecat sub control judiciar, insa decizia a fost atacata de procurori. Judecatorii Sectorului 1 au motivat decizia explicand ca Boureanu a stat suficient incarcerat, ca este o persoana instruita si a luat act de angajamentul de a nu da declaratii in presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.