Social 26 Iulie 2017 12:11 de Clara Vacaru
Un avion care trebuia sa decoleze, miercuri dimineata, de pe Aeroportul International Cluj-Napoca cu destinatia Londra a intarziat aproape trei ore dupa ce un pasager a afirmat ca ar avea o bomba in bagajul de cabina, acesta fiind coborat din avion si preluat pentru cercetari de catre organele abilitate. Alarma s-a dovedit a fi falsa.

Potrivit unui comunicat al Aeroportului International „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, unul dintre pasagerii zborului Wizz Air W63301, cu destinatia Londra Luton, a creat panica in aeronava dupa ce a facut afirmatia ca are o "bomba in bagajul de cabina”, scrie News.ro.

Echipajul avionului a anuntat de urgenta autoritatile, iar avionul a fost verificat astfel incat zborul a avut o intarziere de doua ore si 45 de minute.

Avand in vedere gravitatea situatiei create au fost declansate procedurile specifice. Zborul a avut o intarziere de doua ore si 45 de minute. Pasagerului i-a fost intrerupta calatoria si a fost preluat pentru cercetare de catre organele abilitate. Alarma s-a dovedit a fi falsa” se arata in comunicatul de presa al Aeroportului International „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Potrivit oficialilor aeroportului din Cluj-Napoca, celelalte zboruri programate miercuri nu au fost afectate si se desfasoara conform programului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.