Social 26 Iulie 2017 12:03
Un tir incarcat cu bauturi racoritoare s-a rasturnat intr-un sens giratoriu de la iesirea din Timisoara spre Arad. Soferul a fost amendat pentru ca nu si-a asigurat marfa. 
Soferul tocmai iesise dintr-o fabrica din Timisoara, cand a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe partea dreapta. Toata incarcatura, alcatuita din navete cu bauturi racoritoare, s-a imprastiat pe sosea. Capul tractor al TIR-ului a ramas intact pe sosea, restul rasturnandu-se.

"Un barbat de 31 de ani a condus un autotren pe Calea Aradului, iar la un moment dat intr-o intersectie cu sens giratoriu, intrucat nu si-ar fi asigurat marfa pe care o transporta, a pierdut controlul autovehiculului rasturnandu-se pe partea carosabila. Soferul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 870 de lei”, a declarat Florina Dragomir, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, informeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.