Social 25 Iulie 2017 13:46
Trei romani au murit, iar alti sase au fost raniti intr-un accident produs marti, in Ungaria, informeaza MAE.

"Consulatul General al Romaniei la Gyula are in atentie accidentul produs in dimineata zilei de marti si a intreprins demersuri pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii unor informatii suplimentare. Potrivit informatiilor disponibile momentan, accidentul s-a soldat cu decesul a trei cetateni romani, precum si cu ranirea altor sase cetateni romani, care au fost transportati si internati la spitale din proximitate", precizeaza MAE, citat de News.ro.

Conform sursei citate, toate cele noua victime circulau la bordul unui microbuz care se indrepta spre Romania. Pana in prezent, circumstantele in care s-a produs accidentul nu au fost clarificate.

De asemenea, o echipa mobila impreuna cu seful oficiului consular s-au deplasat in regim de urgenta la locul accidentului si la spitalele din zona pentru a acorda sprijinul necesar.

Consulatul General al Romaniei la Gyula monitorizeaza cu prioritate cazul si este in contact cu autoritatile locale, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.