Social 25 Iulie 2017 12:43
Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti dispune 200 de politisti care vor mentine ordinea publica si siguranta rutiera cu ocazia desfasurarii meciului de fotbal dintre F.C.S.B. si Viktoria Plzen, care se va tine pe "National Arena". 

"Politistii vor actiona, pentru mentinerea ordinii publice atat in proximitatea stadionului, cat si in alte zone de interes operativ, asigurand, totodata, accesul auto al riveranilor in zonele in care a fost blocata sau deviata circulatia rutiera.

Pentru asigurarea desfasurarii in deplina siguranta a manifestarii sportive, precum si pentru evitarea aparitiei unor situatii conflictuale de natura sa tulbure ordinea si linistea publica, Politia Romana va recomanda:

- manifestati rabdare si evitati implicarea in conflicte de orice natura;
- respectati indicatiile fortelor de ordine si ale politistilor care dirijeaza traficul rutier;
- nu consumati bauturi alcoolice daca intentionati sa conduceti autovehicule;
- adoptati un comportament civilizat si respectuos fata de ceilalti participanti la trafic.

Daca sunteti martorii unor fapte antisociale, nu ezitati sa solicitati sprijinul celui mai apropiat echipaj de politie ori sa apelati numarul unic de urgenta 112", anunta un comunicat de presa al Politiei Romane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.