Social 25 Iulie 2017 12:11
La data de 25 Iulie, incepand cu orele 20:30, pe Stadionul „National Arena” va avea loc meciul de fotbal dintre echipele F.C.S.B. si F.C. VIKTORIA PLZEN. Incepand cu ora 18:00, se va restrictiona traficul rutier, cu exceptia R.A.T.B., progresiv, in functie de afluenta publicului si daca situatia o va impune. 

"Cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, dupa cum urmeaza:

- Str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson;
- Str. Pierre de Coubertin, intre Sos. Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson;
- Bd. Basarabia intre Piata Muncii si Bd. Chisinau;
- Str. Toni Bulandra intre Vatra Luminoasa si rond Str. Maior Coravu.

Incepand cu orele 22:00, de astazi, se va restrictiona parcarea autoturismelor in zona intrarii din Bd. Basarabia a Stadionului National Arena.

Politia Romana solicita conducatorilor de autovehicule:

- sa foloseasca mijloacele de transport in comun, pentru a evita blocajele de trafic;
- sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de stadion;
- sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate;
- sa respecte semnalele politistilor de la rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere;
- sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de suporteri si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator, ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi", anunta Politia Romana pe pagina oficiala de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.