Social 25 Iulie 2017 11:09
Primaria Capitalei informeaza ca a fost finalizat regulamentul programului "Biciclisti in Bucuresti", urmand a fi acordate 5.000 de vouchere de cate 500 lei.

"A fost definitivat Regulamentul programului Biciclisti in Bucuresti, prin care se vor acorda un numar de 5000 de vouchere, in valoare nominala de 500 de lei, care vor putea fi folosite la achizitionarea de biciclete si alte mijloace de transport nepoluante pe 2 roti.

La program pot participa toti cetatenii in varsta de minim 18 ani, care au domiciliul sau resedinta in municipiul Bucuresti.

Inscrierile se fac la biroul central de relatii cu publicul al Primariei Capitalei, din Bd. Elisabeta, pana pe 10 august 2017, inclusiv.

Toate detaliile privind acest program pot fi gasite pe site-ul www.pmb.ro, la sectiunea "Biciclisti in Bucuresti".

Prin acest program, Primaria Capitalei incurajeaza cetatenii sa adopte un stil de viata sanatos, dar si sa foloseasca mijloace de transport alternative, ceea ce va contribui la descongestionarea traficului si la reducerea poluarii.

Vom derula, in paralel, si o campanie de constientizare a prezentei biciclistilor in trafic, care speram ca in urma acestui program sa fie mai numeroasa, ceea ce va oferi argumente concrete si palpabile pentru dezvoltarea infrastructurii pentru transportul cu bicicleta in Bucuresti", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Solicitarile pentru voucher pot fi depuse si prin e-mail

"Pentru a se evita supraaglomerarea la depunerea cererilor, Primaria Capitalei a luat decizia ca aceste cereri sa poata fi depuse si prin e-mail. Astfel, pentru inscrierea in Program este nevoie ca solicitantii sa printeze, sa completeze formularul de inscriere care se afla pe site-ul www.pmb.ro, la sectiunea „Biciclisti in Bucuresti", sa-l semneze, si sa-l trimita scanat, impreuna cu cartea de identitate (scanata pe ambele parti in cazul celor cu vize de resedinta), la adresa biciclisti@pmb.ro
Citeste si:
Vouchere pentru femei, în valoare de 300 de lei. Cum pot primi...
Vouchere pentru femei, în...

Cererile depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, in timpul programului alocat, respectiv cele depuse pana la 18.30 vor fi procesate in aceeasi zi, iar cele sosite dupa ora 18.30 vor fi procesate a doua zi, incepand cu ora 08.30, ora la care se deschid si ghiseele pentru relatii cu publicul", se arata intr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.