Social 24 Iulie 2017 17:49
Fostul manager al Spitalului Malaxa din Bucuresti Florin Secureanu, judecat pentru fapte de coruptie si aflat in arest preventiv din decembrie 2016, a fost audiat luni timp de sase ore la DNA.

"Regret faptele care mi se imputa si le recunosc. N-am fost oscilant in fata procurorului DNA. Am recunoscut toate acuzatiile care mi-au fost aduse. Am probleme pulmonare care pot fi tratate mai usor in arest la domiciliu. Am, de asemenea, lucrari de implantologie care nu au fost terminate. Impactul mass-media a fost exagerat in cazul meu. Conversatiile din dosar au fost prezentate trunchiat. Doresc sa acopar o parte din prejudiciu. Un vecin vrea sa cumpere imobilul aflat in constructie", a spus Secureanu, citat de digi24.ro.

Pe 12 iulie, magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca Secureanu va fi plasat in arest la domiciliu.

Curtea de Apel Bucuresti a respins ca nefondata contestatia formulata de procurori la decizia pronuntata in 7 iulie de Tribunalul Bucuresti, de plasare in arest la domiciliu a fostului manager al Spitalului Malaxa.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva

Saptamana trecuta, fostul manager al Spitalului Malaxa a aratat in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti ca regreta faptele de care este acuzat si le recunoaste, dorind sa fie judecat in procedura simplificata pentru a beneficia de reducerea pedepsei. El a sustinut ca are probleme pulmonare care pot fi tratate mai usor in arest la domiciliu, dar si ca "impactul mass-media" a fost exagerat in cazul sau.

La randul sau, procurorul de sedinta a spus ca faptele de care este acuzat Secureanu s-au intins pe o perioada de sapte ani, ca nu a platit prejudiciul stabilit in dosar si ca in timpul urmaririi penale a avut o atitudine oscilanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.