Social 24 Iulie 2017 17:27
Ca in fiecare an, cozile la inscrieri, la Academia de Politie sunt mari. La facultatea de Politie, in acest moment, sunt 6 - 7 candidati pe loc, la Jandarmi 9, la Stiinte Juridice 5, la Politia de Frontiera 5, iar la Pompieri 8. 

"In fiecare an, la inscrierea la examenul de admitere la Academia de Politie ori la Școlile de Agenti de Politie, iese la suprafata o mica doza de ipocrizie a societatii care ne blameaza zi de zi, dar care se inghesuie sa intre in randurile noastre", a scris Marian Godina pe Facebook, potrivit digi24.ro.

Anul acesta, la Facultatea de Jandarmi sunt noua candidati pe loc. Interes mare este si la Facultatea de Politie, unde s-au inscris 1.606 candidati pentru 253 de locuri disponibile.

Marti este o alta zi de inscrieri, urmata de probele fizice, cele mai grele, cu caracter eliminatoriu.

In perioada 6 - 8 august, vor avea loc probele scrise, care constau intr-un test grila cu 300 de intrebari din istorie, romana si limba engleza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.