Social 23 Iulie 2017 12:13 de Clara Vacaru
Cantareata Denisa Raducu, cunoscuta sub numele de scena "Denisa Manelista", a murit, duminica dimineata, la varsta de 27 de ani.

Cantareata suferea de cancer la ficat, afectiune pe care a depistat-o in urma cu cateva luni si si-a petrecut ultima parte din viata in spitale.

Denisa Raducu apelase la tratamente in strainatate, dar si la medici de renume din Romania, insa nimic nu a mai putut-o salva. Tanara avea 27 de ani si a incetat din viata la locuinta sa din Stefanesti, unde se afla de cateva zile, dupa ce a fost externata. Artista a incetat din viata duminica, la ora 8 dimineata, scrie evz.ro.

Denisa s-a născut pe 13 decembrie 1989 la Drăgășani, județul Vâlcea și a crescut într-o familie de muzicanți din tată-n fiu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.