Social 22 Iulie 2017 11:08
Pasajul Sudului a fost inchis pentru ca lucrarile sa fie gata pana la sfarsitul acestei luni, ultimul termen oferit constructorilor de primarul Capitalei, Gabriela Firea. 

Traficul a fost blocat in zona, vineri, aproape de miezul noptii, imediat dupa ce pasajul a fost inchis. Cozile s-au intins pe jumatate de kilometru.

Circulatia va fi blocata in pasaj pe durata intregului weekend, de la 23:00 si pana la 4:00. Incepand cu ziua de sambata, de la ora 11:00 si pana duminica dimineata la 7:00, circulatia este oprita pe sensul dinspre Strada Nitu Vasile spre Mihai Bravu.

In apropiere de miezul noptii, soferii au ramas blocati intr-o coloana care se intindea pe aproape jumatate de kilometru. Cei care intentionau sa treaca prin pasaj, au fost nevoiti sa schimbe traseul, noteaza digi24.ro.

Pasajul Piata Sudului a fost dat in folosinta inca de la sfarsitul lunii aprilie, iar soferii au avut voie sa circule doar pe o banda, pentru fiecare sens. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca lucrarile trebuie finalizate integral pana pe 28 iulie. In caz contrar, constructorul va fi reziliat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.