Social 21 Iulie 2017 10:30
Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca ambasada Romaniei in Grecia si consulatul general de la Izmir au intreprins demersuri in regim de urgenta pe langa autoritatile grecesti si turce pentru a afla informatii legate existenta unor cetateni romani afectati de cutremur.

"Referitor la seismul care a avut loc in dimineata zilei de 21 iulie 2017, in Republica Turcia, resimtit si in Republica Elena, Ministerul Afacerilor Externe precizeaza faptul ca Ambasada Romaniei la Atena si Consulatul General al Romaniei la Izmir au intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, in vederea obtinerii unor informatii cu privire la urmarile cutremurelor, precum si cu privire la existenta unor persoane de cetatenie romana printre persoanele afectate.

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca, pana la acest moment, nu au fost primite solicitari de asistenta consulara din partea cetatenilor romani.

Cetatenii romani afectati pot solicita asistenta consulara la urmatoarele numere de telefon ale Ambasadei Romaniei la Atena – (0030) 2106728879 si (0030) 2106744544 si al Consulatului General al Romaniei la Izmir – (0090) 232 4650579 apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call-Center in regim de permanenta", arata MAE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.