Social 20 Iulie 2017 11:17 de Clara Vacaru
Adolescentul de 17 ani din Marasesti care in noaptea de miercuri spre joi si-a omorat colegul de salon, un barbat de 63 de ani, din Garoafa, fusese diagnosticat recent cu HIV/SIDA. Reprezentantii Spitalului Judetean Focsani spun ca acesta era internat de mai multe zile in sectia de Boli Infectioase, fara sa fi avut in acest timp vreun conflict cu alti bolnavi sau cu personalul medical.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Focsani, Alina Cosma, adolescentul din Marasesti a fost internat in urma cu cateva zile in Sectia de Boli Infectioase, unde venise cu febra si varsaturi.

Conform lui Cosma, acesta fusese diagnosticat recent cu HIV / SIDA si era un caz social, scrie News.ro.

Tanarul nu a avut in acest timp niciun fel de conflict nici cu personalul medical, si nici cu alti bolnavi. Este primul caz de acest gen inregistrat in istoria Spitalului Judetean Focsani”, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Alina Cosma.

La ora transmiterii acestei stiri, tanarul de 17 ani este inca audiat la Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea.

Adolescentul internat in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean din Focsani si-a omorat, in noaptea de miercuri spre joi, colegul de salon, un batran de 63 de ani, pe care l-a lovit in cap cu un baston ortopedic. Tanarul a incercat apoi sa fuga din spital, dar a fost oprit de catre paznicul unitatii medicale care, atunci cand l-a insotit inapoi in salon, l-a gasit pe batran cazut langa pat, intr-o balta de sange.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Vrancea, Paula Enache, in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 1.30, politistii au fost sesizati ca, intr-o sectie a Spitalului Judetean Focsani, un pacient a murit in urma unui conflict spontan izbucnit cu colegul de salon.

In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca intre adolescent si colegul sau de salon, un barbat de 63 de ani, a avut loc o disputa in urma careia minorul l-a lovit pe batran cu un baston ortopedic, acesta decedand.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Focsani, Alina Cosma, si conducerea unitatii medicale a deschis o ancheta pentru a stabili firul evenimentelor.

Din primele date furnizate de catre reprezentantul spitalului, conflictul intre cei doi ar fi izbucnit dupa miezul noptii, la scurt timp dupa ce pacientii au primit tratamentul si in momentul in care medicii si asistentii ar fi fost ocupati cu preluarea unei urgente.

Citeste si:
Un băiat de 16 ani a provocat un accident mortal în Timiș, după ce...
Un băiat de 16 ani a provocat...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.