Social 20 Iulie 2017 10:02
Un adolescent de 17 ani care era internat in sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean din Focsani si-a omorat in noaptea de miercuri spre joi colegul de salon, un batran de 63 de ani, pe care l a lovit in cap cu un baston ortopedic. Tanarul a incercat apoi sa fuga din spital, dar a fost oprit de paznicul unitatii medicale.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Vrancea, Paula Enache, in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 1.30, politistii au fost sesizati ca, intr-o sectie a Spitalului Judetean Focsani, un pacient a decedat in urma unui conflict spontan izbucnit cu colegul de salon.

In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca intre un tanar de 17 ani din Marasestsi si colegul sau de salon, un barbat de 63 de ani, colegi de salon, a avut loc o disputa in urma careia minorul l-a lovit pe batran cu un baston ortopedic, acesta decedand.

Conform lui Enache, tanarul a fost ridicat si dus la audieri, cazul fiind preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea, scrie News.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Focsani, Alina Cosma, si conducerea unitatii medicale a deschis o ancheta pentru a stabili firul evenimentelor.

Din primele date furnizate de reprezentantul spitalului, conflictul intre cei doi ar fi izbucnit dupa miezul noptii, la scurt timp dupa ce pacientii au primit tratamentul si in momentul in care medicii si asistentii ar fi fost ocupati cu preluarea unei urgente.

Conform lui Cosma, tanarul de 17 ani din Marasesti este un caz social, el fiind internat de mai multe zile, dupa ce a venit la spital cu varsaturi si febra. El se afla intr o rezerva cu doua paturi, coleg de salon fiindu-iI batranul pe care l-a lovit cu o carja metalica.

Purtatorul de cuvant al SJU Focsani a relatat ca, dupa ce l-ar fi lovit pe batran, tanarul ar fi incercat sa fuga din spital in pijamale, insa a fost oprit de gardian, care, cand l-a insotit inapoi in salon, l -a gasit pe batran cazut langa pat, intr o balta de sange.

Batranul era decedat, fiind chemata Salvarea pentru a constata decesul si Politia, conform procedurii. Agresorul a fost luat de Politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.