Social 17 Iulie 2017 10:24
Statia de metrou Pipera va fi redeschisa incepand de luni, astfel ca circulatia pe Magistrala 2 de metrou va fi reluata in conditii normale, iar calatorii vor putea accesa toate statiile de metrou ale acestei magistrale.

Potrivit Metrorex, citat de News.ro, statia de metrou Pipera a fost inchisa circulatiei timp de doar doua zile, sambata si duminica, timp in care, au fost facute eforturi pentru ca lucrarile de modernizare a instalatiilor de control acces sa fie finalizate mai repede decat a fost preconizat in ultimul calendar inaintat de catre constructor.

In perioada 15 - 17 iulie, trenurile de metrou au circulat cu calatori doar pana la/de la statia Aurel Vlaicu.

La sfarsitul lunii iunie, Metrorex a decis reducerea de la sapte la trei zile a perioadei de realizare a lucrarilor de modernizare la statiile cu o singura intrare.

Astfel, in statia Pipera, lucrarile au avut loc in perioada 15 - 17 iulie, iar alte lucrari vor fi facute dupa urmatorul program: in Aurel Vlaicu 29 iulie - 1 august, in Constantin Brancoveanu 22 - 25 iulie, in Tineretului si Aparatorii Patriei 2 - 5 septembrie, in Dimitrie Leonida si Costin Georgian 9 - 12 septembrie, in Pantelimon si Berceni 16 - 19 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.