Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, altercatia dintre cei doi barbati s-a petrecut pe terasa unui bar din Piata Traian, din municipiul Vaslui, in urma unui schimb dur de replici intre ei.

Intr-o prima faza, vasluianul de 66 de ani l-a lovit cu o halba in gura pe prietenul sau. Acesta a reactionat si, la randul sau, i-a dat cu o alta halba de bere in cap, provocandu-i rani grave.

Martorii la incident au sunat la numarul de urgenta 112 si au cerut interventia unui echipaj medical.

Dupa ce au fost stabilizati, cei doi barbati au fost transportati cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta, unde vasluianul de 66 de ani a fost dus direct in sala de operatii, avand in vedere leziunea grava suferita la cap.

”Politistii ajunsi la fata locului au intocmit, deocamdata, dosar penal pentru loviri sau alte violente. Insa, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, incadrarea juridica a faptei poate fi schimbata”, a declarat, duminica, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Silvia Manta.

Anchetatorii vor trebui sa stabileasca, in urma audierii martorilor si a victimelor, ce anume a provocat conflictul dintre cei doi barbati.