Social 14 Iulie 2017 15:14
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferica si ploi moderate cantitativ, in vigoare de vineri de la ora 14.00 pana luni la ora 03.00.

"In intervalul mentionat, vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse torentiale, descarcari electrice si, pe arii restranse, grindina si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. In intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi local 20 l/mp si pe spatii restranse 35...40 l/mp.

In a doua parte a zilei de sambata si in prima parte a noptii de sambata spre duminica astfel de fenomene vor fi frecvente in regiunile nordice, nord-estice si centrale, precum si in zonele de deal si de munte si se vor semnala local in restul teritoriului.

Duminica, temporar va ploua, iar in cea mai mare parte a tarii vremea va fi racoroasa", anunta meteorologii, potrivit ziaruldeiasi.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.