Social 13 Iulie 2017 14:47 de Clara Vacaru
Uber a anuntat joi ca reduce la jumatate costul curselor din si catre Pipera in perioada 15-17 iulie, in care Metrorex va inchide statia de metrou Pipera.

Uber a luat decizia sa reduca la jumatate costul curselor din si catre Pipera pe perioada celor trei zile si sa incurajeze oamenii sa imparta o masina in drum spre serviciu sau spre casa. Astfel, in zilele de 15-17 iulie, cursele care au ca destinatie sau punct de plecare zona Pipera si pentru care a fost utilizata optiunea de Impartire tarif (Split Fare), vor fi cu 50% mai ieftine”, se arata intr-un comunicat transmis de companie.

Utilizatorii trebuie sa introduca in aplicatie un cod si sa calatoreasca alaturi de unul sau mai multi colegi sau cunoscuti, folosind optiunea de impartire tarif din aplicatie. In conditii de trafic normal, o cursa Uber de la Piata Unirii pana la statia de metrou Pipera costa aproximativ 20 de lei.

Daca un pasager alege sa calatoreasca cu cineva si imparte tariful cursei direct din aplicatie, fiecare dintre pasageri va achita 11 lei.

Folosind codul promotional, costul cursei Uber catre birou sau casa se reduce cu 50%, ceea ce inseamna ca fiecare dintre pasageri va achita 5,5 lei. Codul promotional trebuie introdus in aplicatie o singura data si se va aplica automat la urmatoarele 10 curse, daca sunt impartite cu cineva.

Metrorex a reamintit marti ca, in perioada 15 - 17 iulie, se va inchide statia de metrou Pipera pentru modernizarea sistemului de control acces. Statia va fi inchisa timp de trei zile, din care doar o zi lucratoare.

In aceasta perioada trenurile de metrou vor circula cu calatori doar pana la/de la statia Aurel Vlaicu.

La sfarsitul lunii iunie, Metrorex a decis reducerea de la sapte la trei zile a perioadei de realizare a lucrarilor de modernizare la statiile cu o singura intrare.

Astfel, in statia Pipera, lucrarile vor avea loc in perioada 15 - 17 iulie, in Aurel Vlaicu 29 iulie – 1 august, in Constantin Brancoveanu 22 - 25 iulie, in Tineretului si Aparatorii Patriei 2 – 5 septembrie, in Dimitrie Leonida si Costin Georgian 9 – 12 septembrie, in Pantelimon si Berceni 16 – 19 septembrie.

Citeste si:
Angajații Metrorex pichetează Guvernul. Aceștia amenință cu greva...
Angajații Metrorex pichetează...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.