Social 13 Iulie 2017 10:40
Academia de Studii Economice din Capitala se remarca si anul acesta la capitolul aglomeratie la inscrieri. Sute de tineri isi doresc sa devina economisti, sa lucreze in marketing sau management si au luat cu asalt secretariatul, inca de la primele ore ale diminetii. Candidatii stau la coada de la ora 6:00. 

Tinerii, unii dintre ei insotiti de parinti, marturisesc ca stiau la ce sa se astepte si, tocmai de aceea, au venit de la primele ore.

„Am preferat sa vin mai devreme ca sa astept mai putin”, spune un tanar care vrea sa urmeze Finante-Banci, noteaza digi24.ro.

„Nu sunt de aici si pe drum fac destul de mult timp. Am zis sa nu stau la coada”, spune o viitoare studenta.

„Știam ce ma asteapta si am zis sa vin mai devreme, sa nu stau la coada”, spune un alt tanar.

Cele mai multe locuri scoase la concurs sunt la Cibernetica (1256). La Management sunt 689, iar la REI 650. In total ASE-ul are anul acesta 5.900 de locuri, dintre care doar 2.700 la buget.

Pentru examenul de admitere, tinerii pregatesc un eseu motivational in care spun de ce doresc sa urmeze cursurile unei anumite facultati. La acesta se adauga media generala de admitere, alcatuita din media de la Bacalaureat (60%) si media celor patru ani de liceu (40%).

Rezultatele finale vor fi afisate pe 24 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.