Social 12 Iulie 2017 12:21
Cei zece romani faceau parte dintr-o retea organizata de spargatori. Acestia au fost arestati preventiv, anchetatorii reusind sa dovedeasca pana acum furturi in valoare totala de 2,5 milioane de euro. 

Cei 10 romani lucrau cu cetateni italieni, care le furnizau informatii in legatura cu depozitele ce puteau fi sparte. In felul acesta, romanii au furat arme Beretta, biciclete de curse si chiar un dric, valoarea totala ridicandu-se la 2,5 milioane de euro, relateaza stirileprotv.ro.

Carabinierii din Verbania au anihilat grupul, care opera in special la periferia orasului Milano. Cercetarile au inceput in urma cu doi ani, dupa trei furturi consistente, care au fost comiste in zona industriala Villadosola.

Acelasi mod de operare a fost semnalat si la alte furturi, inclusiv unul la Fabrica Beretta, unde au fost furate 79 de pusti, recuperate ulterior, inainte sa fie vandute in Romania.

Pe parcursul celor doi ani, hotii au capturat si parfumuri, genti sau alte produse de lux. Toate erau transportate si vandute in Romania.

Pana in momentul de fata, anchetatorii au dovedit furturi de 2,5 milioane de euro, insa paguba este mai mare. Cei 10 romani au fost arestati, impreuna cu doi italieni, dar cercetarile continua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.