Social 12 Iulie 2017 11:22
Potrivit datelor oficiale, sunt disponibile apoximativ 2.200 de posturi pentru gradati si soldati rezervisti voluntari. 

Posturile au fost stabilite in functie de nevoile unitatilor militare, au precizat reprezentantii MAPN, citati de mediafax.ro.

Structurile militare in care se va desfasura programul de instruire a rezervistilor voluntari, dispun de spatii de cazare, hranire, instruire, baza materiala, logistica, dar si suport tehnic, astfel incat totul sa se desfasoare in conditii normale si de siguranta.

"Dupa semnarea contractului, rezervistii voluntari isi vor desfasura activitatile militare in unitatile in care au fost repartizati, respectiv 15 zile anual - conform art. 22 din Legea nr. 270/2015, in conditiile si la standardele prevazute pentru personalul militar in activitate", mai precizeaza Ministerul Apararii Nationale.

Ministerul Apararii Nationale vrea sa asigure resursa umana de care unitatile militare au nevoie, in situatii de criza sau de razboi.

Prima etapa a procesului de recrutare a inceput luni, cu selectionarea candidatilor care vor sa ocupe functii de soldati si gradati rezervisti voluntari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.