Social 11 Iulie 2017 17:38
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, care tranziteaza sau care doresc sa ajunga in Canada ca, potrivit datelor puse la dispozitie de autoritatile locale, povincia British Columbia (orasele Kelowna, Kamloops, Prince George, Quesnetl 110 Mile House) se confrunta cu incendii puternice de padure, ce au dus la evacuarea a peste 10.000 de persoane. 
Cetatenii romani care se confruna cu probleme pot solicita asistenta consulara la numere de telefon ale Consulatului General al Romaniei la Vancouver: + 1 604.633.0786 si + 1 604.633. 0763, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta, potrivit unui comunicat emis de institutie, citat de agerpres.ro.

Ministerul recomanda romanilor sa consulte pagina de internet a institutiei si aminteste cetatenilor care calatoresc in strainatate ca au la dispozitie si o aplicatie de mobil, ce le ofera sfaturi de calatorie si serviciul de alerta prin SMS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.