Social 10 Iulie 2017 13:32
Filosoful Mihai Sora comenteaza ironic declaratiile facute de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in urma dezvaluirilor jurnalistilor de la Rise Project.

"Undeva in Bucuresti, sub arsita verii, departe de cocotierii Braziliei, intr-un barlog cu trei trandafiri, o mustata tremura si se agita. De frica. PS: Bravo, Rise Project!', a scris Mihai Sora pe Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Romania TV, ca ancheta DNA privind aspecte publicate in urma investigatiei jurnalistice a Rise Project nu il vizeaza, deoarece el nu are nicio afacere in Brazilia si nu a transferat bani in aceasta tara, totul pornind de la George Soros, care este, in opinia sa, „un personaj malefic”.

O sa o iau inginereste. Nu am nicio afacere in Brazilia, nu am afaceri intr-o alta tara, n-am dus bani in Brazilia, nu am transferat bani in Brazilia, nu am transferat bani in nicio alta tara. Declaratia mea de avere este foarte clara”, a spus Liviu Dragnea.

In ceea ce priveste raportul publicat de Rise Project si care a fost atribuit Directiei Generale de Protectie Interna, liderul PSD a sustinut ca sunt doar niste „hartii”, in care s-au insiruit minciuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.