Social 5 Iulie 2017 17:23
Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, sustine ca va emite un ordin prin care este stabilita o cota de interventie de 350 la carnivorele mari, in 2017.
"Dupa aproximativ un an si jumatate in care am avut un vid legislativ in care am avut cote de interventie pentru carnivorele mari, astazi se va emite un ordin de ministru, care va fi trimis spre avizare Academiei Romane, privind interventiile si cotele care vor fi date.

Aceste cote, derogarile respective, au la baza studiul facut in baza Directivei europene pentru carnivore mari si in acelasi timp Decizia grupului de lucru, dat prin ordin de ministru in 2016, decizie care stabilea cota de interventie pe carnoivorele mari. Cota de inteventie pentru carnivorele mari, ursi, in 2017, este de 350. Tinand cont ca suntem la jumatatea anului, ar reveni cam 175"",
a declarat Gratiela Gavrilescu, potrivit hotnews.ro, care citeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.