Social 5 Iulie 2017 12:44 de Clara Vacaru
Rezultatele la examenul de bacalaureat au fost publicate, miercuri la pranz, la avizierele liceelor si pe site-ul Ministerului Educatiei.

97 de absolventi au obtinut media 10, la nivel national. Rata de promovare la bacalaureat este de 71,4% inainte de rezolvarea contestatiilor, potrivit datelor transmise de Ministerul Educatiei. Anul trecut, inainte de rezolvarea contestatiilor, rata de promovare a acestui examen a fost de 68,1 la suta.

Rezultatele la examenul de bacalaureat au fost publicate dupa ora 12.00 pe site-ul bacalaureat.edu.ro, iar intre orele 16.00 si 20.00 candidatii nemultumiti pot depune contestatii la centrele de examen unde au sustinut probele. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 10 iulie.

Anul trecut, inainte de contestatii au existat 56 de medii de 10 la prima sesiune a examenului de bacalaureat.

Peste 135.000 de candidati din toate promotiile au fost inregistrati la probele scrise ale examenului de bacalaureat, care au fost organizate in 439 de centre din tara.

Ultima proba a bacalaureatului a fost sustinuta de elevi in 30 iunie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.