Social 4 Iulie 2017 12:10
Locuinta din Arad a consulului onorific al Italiei, Roberto Sperandio, a fost sparta de persoane necunoscute, care au furat bijuterii din aur, 15.000 de euro si trei arme de foc. 

Spargerea a avut loc in perioada 31 mai - 4 iunie, consulul onorific reclamand disparitia obiectelor pe 4 iunie, la Politia din Arad. Prejudiciul total nu a fost inca stabilit.

"Noi am fost sesizati la data de 4 iunie despre faptul ca in perioada 31 mai - 4 iunie persoane necunoscute ar fi patruns intr-un imobil de pe strada Moldovei, din Arad, de unde ar fi sustras trei arme detinute legal, o suma de bani si bijuterii din aur. Specialistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Arme, Explozivi, Substante Periculoase, precum si politisti criminalisti s-au deplasat la fata locului. In continuare se desfasoara cercetari sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad. Incadrarea este de furt calificat", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Arad.

Pana acum, politistii au stabilit ca hotii au patruns in imobil prin escaladarea unui gard imprejmuitor, dupa care au intrat in locuinta printr-un geam uitat deschis.

In ceea ce priveste armele, ele erau detinute legal: una de vanatoare cu glont, una de panoplie, iar cealalta de vanatoare, cu elice.

Cercetarile continua pentru stabilirea faptasului si tragerea la raspundere penala, noteaza agerpres.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.