Social 4 Iulie 2017 10:00
Un incident armat s-a soldat cu un mort si sase raniti, dintre care doi grav, luni seara, in cartierul sensibil La Reynerie de la Toulouse, a anuntat prefectura, relateaza AFP.

”Nicio pista nu este indepartata, insa in acest moment nu exista vreun element terorist”, a precizat prefectura, fara sa ofere alte informatii despre circumstantele incidentului.

Potrivit primelor constatari ar fi vorba mai degraba despre o reglare de conturi, a precizat o sursa apropiata anchetei.

Potrivit presei locale, schimbul de focuri a izbucnit dupa ora locala 21.00 (22.00, ora Romaniei), in cartierul Reynerie, la Toulouse, clasat drept o ”zona urbana sensibila”.

Un atacator, aflat pe o motocilceta sau scuter, ar fi deschis focul, in mai multe randuri, intr-un loc din cartier, potrivit presei locale.

Prefectura nu a fost in masura sa confirme aceste informatii, anuntand pur si simplu ca un ”dispozitiv de securitate” a fost instituit la fata locului.

Cartierul Reynerie, in ansamblul mai larg Mirail, in sud-vestul orasului, a fost teatrul, in vara lui 2016, a doua agresiuni armate care sugerau reglari de conturi, scrie News.ro.

La 5 iulie 2016, un tanar in varsta de 19 ani, cunoscut politiei, a fost grav ranit intr-un tir cu o arma de vanatoare la Bellefontaine, care face parte din Reynerie.

Cu cateva zile mai inainte, in cartierul Mirail, un rus de origine cecena a fost ucis prin impuscare de un comando pe scuter, care a reusit sa fuga de la fata locului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.