Social 3 Iulie 2017 17:01
Anchetatorii fac perchezitii la sediul unor institutii publice, dar si acasa la persoanele banuite ca ar face parte din acest grup infractional organizat. 
Persoanele vizate sunt banuite de spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata si taiere fara drept de arbori. Se pare ca aceste noua persoane au constituit un sistem prin care taiau ilegal si vindeau lemn in valoare de un milion de lei, "sub directa coordonare a unui primar de comuna".

Cele noua persoane urmeaza sa fie aduse la parchet, pentru audieri. Cercetarile sunt efectuate sub coordonarea procurorilor, de catre politisti din cadrul I.G.P.R - Directia de Investigare a Criminalitatii Economice si Directia de Ordine Publica, precum si cei din cadrul Inspectoratelor de Politie ale Judetelor Neamt, Harghita si Vrancea, cu sprijinul Jandarmeriei Romane, Brigada Speciala de Interventie, se arata in comunicatul emis de Ministerul Public, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.