Social 2 Iulie 2017 14:00
Politistii bihoreni au deschis o ancheta in cazul mortii unei tinere de 21 de ani, studenta la Facultatea de Medicina din Oradea, care sambata s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc din oras. Presa locala scrie ca tanara, originara din Salaj, fusese olimpica in liceu si premianta la numeroase concursuri judetene.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bihor, Alina Dinu, a declarat ca politistii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Tribunalului Bihor, fac cercetari pentru a stabili imprejurarile decesului unei tinere de 21 de ani, din judetul Salaj, studenta la Facultatea de Medicina din Oradea.

Ea a precizat ca tanara s-a aruncat, sambata dimineata, in jurul orei 7.30, de la etajul al patrulea al blocului in care locuia, intr-un cartier din Oradea.

Trupul neinsufletit al fetei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala, iar cauza exacta a mortii va fi stabilita dupa necropsie, scrie News.ro.

Potrivit publicatiei locale ebihoreanul.ro, tanara fusese admisa in iulie 2015 la specializarea Medicina Dentara, iar de un an era studenta si la Medicina Generala, colegii acesteia spunand despre ea ca "parea o fata super OK, mereu zambitoare".

Conform sursei citate, tanara fusese olimpica in liceu si premianta la numeroase concursuri judetene din Salaj si nationale, ziarele scriind despre reusitele ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.