Social 2 Iulie 2017 11:13
Presedintele Universitatii particulare ”Andrei Saguna” din Constanta, profesorul universitar doctor Aurel Papari, care a fost retinut pentru santaj, el conditionand unei studente sustinerea unui examen de plata unei datorii mai vechi, in valoare de 500 de lei, a fost plasat sub control judiciar.

Sambata seara, Judecatoria Constanta a analizat propunerea procurorilor de arestare preventiva a lui Aurel Papari pentru santaj. Astfel, instanta a hotarat ca presedintele Universitatii "Andrei Saguna" sa fie cercetat sub control judiciar, pentru 30 de zile, scrie hotnews.ro, care citeaza News.ro.

Decizia Judecatoriei nu este definitiva si poate fi contestata la Tribunalul Constanta

Potrivit anchetatorilor, in 28 iunie, o femeie in varsta de 44 de ani, din Navodari, a sesizat politistii de la Sectia 3 Constanta ca presedintele Universitatii ”Andrei Saguna”, Aurel Papari, ii conditioneaza sustinerea unui examen de plata unei datorii financiare mai vechi, in cuantum de 500 de lei.

In 30 iunie, politistii din cadrul Sectiei 3 Constanta si lucratorii Biroului Investigatii Criminale ai Politiei Municipiului Constanta au realizat un flagrant la sediul institutiei de invatamant in urma caruia l-au prins pe Aurel Papari, in varsta de 69 de ani.

El a fost retinut, vineri seara, pe o perioada de 24 de ore si dus in arestul IPJ Constanta. Aurel Papari va fi prezentat, sambata, instantei cu propunere de arestare preventiva pentru santaj.

Profesorul universitar doctor Aurel Papari conduce Universitatea ”Andrei Saguna” in calitate de presedinte, iar rector al acestui institutii de invatamant este fiul sau, Adrian Cristian Papari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.