Social 1 Iulie 2017 16:11
O fetita de un an si sase luni din comuna Nereju, judetul Vrancea, a murit inecata intr-o piscina pentru copii, pe care parintii au instalat-o in curtea gospodariei. Politistii au deschis o ancheta si vor incerca sa stabileasca ce s-a intamplat.

Reprezentantii Politiei Judetene Vrancea au declarat, sambata, pentru News.ro, ca incidentul s-a produs in satul Nereju Mic, comuna Nereju, unde o familie a instalat in curtea casei o piscina pentru copii.

Nu se stie inca exact de s-a intamplat, cert este ca parintii erau acasa, dar in foarte scurt timp micuta s-a inecat.

Oamenii au sunat la 112, dar, pana sa ajunga medicii, au urcat copilul intr-o masina si au pornit catre spital. La un moment dat, s-au intalnit cu echipajul SMURD si au predat fetita. La scurt timp insa aceasta a decedat, inainte de a ajunge la unitatea medicala din Vidra.

Politistii au intocmit dosar penal, considerand in aceasta faza a anchetei cam este o moarte suspecta si vor incerca sa stabileasca exact ce s-a intamplat.

Familia in care s-a produs incidentul mai are doi copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.