Social 28 Iunie 2017 11:26 de Clara Vacaru
Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, insarcinata cu primul ei copil, a pozat nud pentru publicatia Vanity Fair, fotografiile fiind realizate de celebra Annie Leibovitz.

In materialul din Vanity Fair, Serena povesteste cum a aflat ca este insarcinata, inainte de Australian Open, din ianuarie, dupa ce a facut sase teste de sarcina.

Dumnezeule, nu se poate, am un turneu de jucat. Cum sa joc la Australian Open (n.r. - turneu pe care l-a castigat)? Aveam in plan sa castig la Wimbledon in acest an”, a afirmat sportiva, care va naste in septembrie.

Ea mai spune ca stia ca partenerul ei, Alexis Ohanian, o va cere de sotie: "A fost ceva de genul...Serena, ai 35 de ani, esti pregatita. Asta iti doresti".

Serena Williams, care si-a intrerupt temporar cariera fiind insarcinata, a castigat 72 de titluri in cariera, dintre care 23 de Grand Slam, si a fost lider in clasamentul WTA timp de 319 saptamani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.