Social 28 Iunie 2017 11:05
Primaria Municipiului Bucuresti acorda diplome Honoris, tabere internationale, dar si premii in bani pentru elevii care obtin media 10 la Evaluarea Nationala si Bacalaureat, dar si sefilor de promotie din liceele bucurestene. 

"Acest eveniment are ca scop recunoasterea efortului, rezultatelor si valorii elevilor bucuresteni care au obtinut note de exceptie la Bacalaureat si Evaluarea Nationala, precum si sefilor de promotie din liceele bucurestene. Vom acorda acestor tineri atat diplome In Honoris — cea mai inalta distinctie oferita de Municipalitate — precum si tabere internationale si premii in bani", a scrie primarul general Gabriela Firea, pe pagina oficiala de Facebook.

Premiile vor fi oferite de Primaria Capitalei prin Centrul de Proiecte Educationale si Sportive (PROEDUS).

"Ne dorim astfel sa onoram rezultatele de exceptie inregistrate de acesti elevi in anul scolar care tocmai a trecut si sa le aratam cat pretuim efortul pe care l-au depus zi de zi. Trebuie sa ne pretuim valorile si sa facem tot ce ne sta in putinta sa le aratam ca munca lor este recunoscuta si rasplatita", a adaugat Firea.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.