Social 27 Iunie 2017 14:11
Cei trei muncitori lucrau pe santier cand s-au electrocutat. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, acestia au fost transportati cu ambulantele la spital. 

Cei trei muncitori se aflau pe un santier aflat la intersectia dintre strada Ritmului si Soseaua Pantelimon in momentul in care s-au electrocutat.

Reprezentantii ISU au precizat ca cei trei muncitori s-au ales cu arsuri si au fost preluati de trei ambulante, doua SMURD si una din Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Muncitorii raniti au ajuns la spitalele Floreasca, Bagdasar Arseni si la Spitalul Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri.

ISU a precizat ca barbatii au fost gasiti inconstienti, cu arsuri pe diverse zone ale corpului. Potrivit informatiilor oferite de martori, cei trei lucrau la nivelul carosabilului si au atins, din greseala, un cablu subteran, potrivit mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.