Social 27 Iunie 2017 10:47
Principesa Margareta si principele Radu se afla in Elvetia, unde vor sta cateva zile alaturi de regele Mihai, anunta, marti, Casa Regala, precizand ca starea de sanatate a regelui "este fragila, dar prezinta stabilitate".

Conform sursei citate, principesa Margareta si principele Radu au ajuns in Elvetia luni, intr-o vizita de familie, pentru a sta cateva zile alaturi de Regele Mihai, la resedinta sa privata, noteaza News.ro.

"Starea de sanatate a Majestatatii Sale este fragila, dar prezinta stabilitate. Regele Mihai este linistit, are multumire sufleteasca si apreciaza ingrijirea echipei sale medicale. Alaturi de Rege sunt permanent angajati ai Casei Majestatii Sale, detasati in Elvetia, si doua maici ortodoxe", mai spune Casa Regala.

Regele Mihai I - ultimul monarh din tarile Europei de Est, care in 25 octombrie 2016 a implinit 95 de ani - s-a retras din viata publica la inceputul lunii martie a anului trecut, cand Casa Regala a anuntat ca acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica si a fost supus unei interventii chirurgicale la o clinica din Lausanne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.