Social 26 Iunie 2017 14:29
Circulatia rutiera a fost intrerupta din cauza unei tevi de gaze fisurate, intre localitatile Tunari si Otopeni. Reprezentantii companiei actioneaza la fata locului, pentru a remedia situatia. 

Anuntul a fost facut de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Decizia de intrerupere a circulatiei rutiere a fost luata in urma fisurarii unei tevi de gaze, intre localitatile Tunari si Otopeni.

La fata locului au fost trimise echipaje de la Politia Rutiera si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, dar si reprezentanti ai companiei de gaze, in vederea remedierii situatiei, au declarat politistii, potrivit News.ro, citat de digi24.ro.

Echipele Distrigaz Sud Distrigaz au intervenit imediat luând măsura securizarii perimetrului prin sistarea alimentarii cu gaze naturale și procedând la remedierea elementelor ce țin de sistemul de distributie. În urma acestei situații sunt afectați 2 clienți non-casnici.

Reluarea alimentarii cu gaze naturale se va realiza după ce clienții respectivi vor efectua operațiunea de remediere a instalației de utilizare a gazelor naturale cu un operator economic autorizat de către A.N.R.E.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.